» 2 κοκκινόψαρα
» 7-8 πατάτες μέτριες
» 2 λεμόνια χυμό
» αλάτι
» πιπέρι
» ρίγανη
» ελαιόλαδο
– Καθαρίζετε και πλένετε τα ψάρια και τα αλατοπιπερώνετε.
– Αν είναι μεγάλα τα κόβετε στα δύο.
– Καθαρίζετε, πλένετε, αλατοπιπερώνετε και κόβετε τις πατάτες στα 4 ή στα 6.
– Σε ένα πιρέξ ή ταψί απλώνετε λίγο ελαιόλαδο και τοποθετείτε τις πατάτες και τα ψάρια.
– Ραντίζετετε με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτετετε ένα με δύο ποτήρια νερό και ψήνετε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Περισσότερες νόστιμες συνταγές στο e-cook.eu