Συνταγές
Φανταστική ιδέα για εύκολες πάστες χωρίς μαγείρεμα – σκέτος αφρός!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Χρυσές Συνταγές”.
ΥΛΙΚΆ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ))(400ΓΡ)
(ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΚΈΡ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ) Η ΚΡΈΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉΣ (ΜΙΛΦΕΙΓ)
ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΆΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΈΤΟ ..
300 ML ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΆΧΝΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΓΛΑΣΟ
200 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ
((100 ΓΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ
100 ΥΓΕΊΑΣ))
200 ΓΡ. ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΜΕΛΙ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
ΣΕ ΈΝΑ ΠΙΡΕΧ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΑΦΟΎ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΒΟΥΤΆΜΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΛΙΚΈΡ ..ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΠΑΚΕΤΟΥ.
ΚΑΙ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ..ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΊΑ ΣΤΡΏΣΕΙ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΜΕ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΡΌΠΟ (ΒΟΥΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑ).ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΆΧΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ..ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ..ΑΦΉΝΟΥΜΕ 1 ΏΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ..ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ.ΓΚΑΝΑΖ.(ΓΛΑΣΟ)
ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΊ ΚΑΙ ΜΌΛΙΣ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΈΣΑ( ΚΟΜΜΆΤΑΚΙΑ)
ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΛΕΙΩΣΕΙ..ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ..ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΕΙΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΆ..ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΌΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ
Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Χρυσές Συνταγές”.