Συνταγές
Νόστιμα μπισκότα μπαχαρικών και βουτύρου – Πολύ λαχταριστά και εμφανίσιμα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Maria Samara – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
150 γραμ βούτυρο αγελάδος σε θερμοκρασία δωματίου ,150 γραμ αλεύρι ,70 γραμ άχνη ,100γραμ αλεσμένο ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ η αμύγδαλο 1κουτ σούπας κακάο ,μια πρεζα κανέλα ,λίγη βανίλια Μαδαγασκάρης. λίγο κάρδαμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε για 15 λεπτά γίνονται τριφτα
Περιμένουμε να κρυώσουν για να σφίξουν ζεστά μπορεί να μας διαλυθούν Κα στολίζουμε με οτι μας αρέσει
τα έχω περάσει από κουβερτούρα κ στόλισα με πέρλες βρώσιμες ,.κ με λευκή σοκολάτα κ τρουφα
Όλα μπαίνουν σε σακουλάκια κ χαρίζονται σε φίλους των παιδιών που οι μανούλες τους είναι μακριά ,για να τα περιποιηθούν
Η Συνταγή είναι από Maria Samara – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για τα πιο τέλεια μπισκότα βουτύρου.
Η Συνταγή είναι από κ. Stavroula Giannoulh – “Μπαχάρι και κανέλα.”.
Υλικά
300 γρ φρέσκο βούτυρο. .
250 γρ ζάχαρη. .
2 κρόκους αυγών.
μισό ποτήρι κρασιού γάλα. .
1 κουτ γλ. μπαικιν. .
2 βανίλιες. .
αλεύρι. .Όσο πάρει. .περίπου 750 γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ βούτυρο με ζάχαρη. Στην συνέχεια, ρίχνουμε έναν έναν τους κρόκους. και το γάλα στο αλεύρι.
Στο μεταξύ, έχουμε ανακατέψει το μπέικιν και τις βανίλιες.
Τα ρίχνουμε… και ζυμώνουμε. .να γίνει μαλακή η ζύμη να μη κολλά στα χέρια. .
Ψήνουμε ώστε να ροδίσουν ελαφρώς.
Κάντε ότι σχέδιο σας υποδείξει η φαντασία σας!
Η Συνταγή είναι από κ. Stavroula Giannoulh – “Μπαχάρι και κανέλα.”.