ΥΛΙΚΑ
240 γρ. ανάλατο βούτυρο
250 ml ζαχαρούχο γάλα
300 γρ. Nutella
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
300 γρ. ζάχαρη άχνη
λίγα κομματιασμένα φουντούκια
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ρίχνετε το βούτυρο και το ζαχαρούχο και τα ανακατεύετε μέχρι να λιώσουν και να ομογενοποιηθούν.
Στη συνέχεια ρίχνετε τη βανίλια και τη Nutellaκαι συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι όλα τα υλικά να έχουν ομογενοποιηθεί.
Κατόπιν αφαιρείτε το μείγμα από τη φωτιά και το ρίχνετε σε μια πιατέλα που έχετε τη ζάχαρη άχνη. Ανακατεύετε καλά ώστε να αναμειχθεί πλήρως η ζάχαρη με το μείγμα σας.
Τέλος απλώνετε λαδόκολλα σε μια φόρμα τετράγωνη και περιχύνετε μέσα το μείγμα σας. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια σπάτουλα ώστε να απλώσετε ομοιόμορφα το μείγμα στη φόρμα.
Πασπαλίζετε από πάνω τα κομματιασμένα φουντούκια και τοποθετείτε τη φόρμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να παγώσει το fudge σας.
Όταν έχει παγώσει, κόψτε το σε κομμάτια τις επιλογής σας και σερβίρετέ το!