Παγωτα
Τι να πούμε τώρα! Μία εύκολη ιδέα για παγωτό με 2 υλικά σε 2 γεύσεις
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Το παγωτό γίνεται πολύ yummy! – χωρίς ζάχαρη και χωρίς παγωτομηχανή
Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL
Υλικά
για το παγωτό φράουλα
500 γρ. κρέμα γάλακτος κρύα (35% λιπαρά)
370 γρ. μαρμελάδα φράουλα με στέβια
για το παγωτό πραλίνα
500 γρ. κρέμα γάλακτος κρύα(35% λιπαρά)
380 γρ. πραλίνα με στέβια(GIANTUIA SISINNI)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
για το παγωτό φράουλα
Βάζουμε ένα μεγάλο μπωλ στο ψυγείο για 2 λεπτά και κατόπιν, αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος. Χτυπάμε με το μίξερ για περίπου 2 λεπτά.
Με τη μαρίζ, ενσωματώνουμε στην μαρμελάδα φράουλα στο μπωλ. Χτυπάμε για λίγο με το μίξερ.
Με απαλές κινήσεις ανακατεύουμε το μίγμα με τη μαρίζ, από κάτω προς τα πάνω να ενσωματωθούν καλά τα υλικά.
Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα μικρότερο μπωλάκι και το στρώνουμε.
Καλύπτουμε με μεμβράνη το μπωλ, με τρόπο ώστε η μεμβράνη να εφάπτεται στο γλυκό και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 6 ώρες.
για το παγωτό πραλίνα
Αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπωλ και χτυπάμε με το μίξερ έως ότου αρχίσει να διογκώνεται. Τότε σταματάμε και αδειάζουμε στο μπωλ, την πραλίνα.
Συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ.
Με τη μαρίζ, ανακατεύουμε τα υλικά από κάτω προς τα πάνω, να ενσωματωθούν σωστά.
Με τον ίδιο τρόπο, αδειάζουμε το μίγμα σε ένα μικρότερο μπωλάκι, καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.
Μετά από αυτές τις 6 ώρες, βγάζουμε τα παγωτά από την κατάψυξη και αφού τα βάλουμε σε ποτήρια παγωτού, στολίζουμε με φράουλες.
Δείτε την αναλυτική εκτέλεση της συνταγής και κάνε εγγραφή στο κανάλι για να είσαι πάντα συντονισμένος :
Καλή επιτυχία σε όσους δοκιμάσουν να φτιάξουν παγωτό !
Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL