Συνταγές
Τσίζκεικ ψυγείου χωρίς ζάχαρη με χυμό πορτοκάλι και ανθότυρο στο multi
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη Συνταγή από κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Υλικά Συνταγής
90 γραμ. μπισκότα τύπου digestive χωρίς ζάχαρη τριμμένα στο μούλτι
40 γραμ. βούτυρο λιωμένο στο micro
350 γραμ. ανθότυρο
50 γραμ. γάλα light
Χυμό και ξύσμα από 2 πορτοκάλια ακέρωτα
3 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε κρύο νερό
20 γραμ. στέβια σε υγρή μορφή – 20 σταγόνες
Εκτέλεση
Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας σε ένα μπολ με κρύο νερό να μουλιάζουν.
Φτιάχνουμε τη βάση:
Ανακατεύουμε τα τριμμένα μπισκότα με το βούτυρο, τα μοιράζουμε σε 4 μπολ, και τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν.
Φτιάχνουμε την κρέμα:
Στο μουλτι χτυπάμε το ανθότυρο μαζί με το γάλα, μέχρι να γίνουν κρέμα.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ευρύχωρο μπολ.
Ζεσταίνουμε το χυμό πορτοκάλι, στον φούρνο μικροκυμάτων, και λιώνουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνας, ανακατεύοντας.
Προσθέτουμε στο μείγμα ανθότυρου, το μείγμα με τις ζελατίνες, τη στέβια, και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Ανακατεύουμε πολύ καλά, βγάζουμε από το ψυγείο τα μπολ, τα γεμίζουμε με το μείγμα, και ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σερβίρουμε.
Συνταγή/Φώτο της κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Η μαγειρική είναι ένας δημιουργικός τρόπος να εκφραστεί ο καθένας και να φτιάξει αναμφισβήτητα μοναδικές δημιουργίες.
Σαν το σπιτικό δεν έχει!
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!