Συνταγές
Τα πιο φίνα ατομικά παστάκια σοκολάτας
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΆ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ:
5 ΑΥΓΆ
125 ΓΡ. ΖΆΧΑΡΗ
80 ΓΡ ΑΛΕΎΡΙ
75 ΓΡ ΚΑΚΑΟ
1 1/2 Κ Γ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
ΣΙΡΌΠΙ
1 ΠΟΤΥΡΙ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΦΕ
1 ΠΟΤΥΡΙ ΝΕΡΌ
ΦΛΟΎΔΑ ΑΠΌ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΚΡΈΜΑ
1 ΚΑΣΕΔΑΚΙ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ (ΤΥΡΊ ΜΑΛΑΚΟ)
100 ΜΛ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΜΕΓ. ΖΆΧΑΡΗ ΆΧΝΗ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΛΙΚΈΡ (ΕΓΏ ΈΒΑΛΑ BAILEY’S)
ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ
1 ΚΟΥΒΈΡΤΟΥΡΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΛΑΔΙ ΕΛΑΦΡΎ
ΚΕΡΑΣΑΚΙΑ ΓΛΑΣΕ.
Εκτέλεση
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΑ ΑΥΓΆ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΠΟΛΎ
ΚΑΛΆ 5 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΕΡ ΧΕΙΡΟΣ .ΈΧΟΥΜΕ (ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ)
ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΆΤΟΥΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΆΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!! ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΣΕ ΙΔΙΚΆ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΆ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ 20 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΑΈΡΑ! ΜΌΛΙΣ ΨΗΘΟΎΝ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ!
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ! ΕΤΟΙΜΆΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ… ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΚΈΡ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΤΙΣ ΒΑΝΊΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΊ! ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ! ΚΌΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΚΑΙ ΣΥΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΣΕ ΣΑΚΟΎΛΑ ΓΙΑ ΚΟΡΝΕ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΙΣΆ ΚΕΚΑΚΙΑ ΚΡΈΜΑ! ΕΝΟΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΈΡΤΟΥΡΑ ΜΌΛΙΣ ΛΕΙΩΣΕΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΆΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙΑ!
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!!
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.