Συνταγές
Τέλειο τσιζκέικ μπουένο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Γιώτα Πιπερτζή – “Συνταγες μαγειρικης ζαχαροπλαστικης”.
ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα μπισκότα κακάο γεμιστά των 200γρ
4 κουταλιές λιωμένη μαργαρίνη
600 γρ τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια το οικονομικό
1 ζαχαρούχο
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι
7 μπάρες κιντερ μπουενο
Επικάλυψη
250 γρ κουβερτούρα γάλακτος
200 γρ κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά μέλι προαιρετικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μουλτι τα μπισκότα να γίνουν σκόνη περνουμε μια φόρμα που άνοιγει νούμερο 26 και ρίχνουμε τα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Μετα με ένα κουτάλι το στρώνουμε ομοιόμορφα. Χτυπάμε το τυρί κρέμα με το ζαχαρούχο και το χυμό λεμονιού αρκετά μέχρι να σφηξει λίγο
Σε ένα κατσαρόλακι ρίχνουμε 5 κιντερ μπουενο κομμάτια το βάζουμε στο ματι της κουζίνας μόλις λιώσει η σοκολάτα με ένα πιρούνι πατάμε να λιώσει και η γκοφρέτα και τα ρίχνουμε στην κρέμα τυριού
Μόλις κρυώσουν και ανακατεύουμε να πάει παντού και το απλώνουμε πάνω στην βάση με τα μπισκότα το βάζουμε στο ψυγείο να σφηξει 3 ώρες μετσ λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος και το μέλι και αφού κρυώσει την απλώνουμε πάνω στο γλυκό
Στολίζουμε με τις κιντερ μπουενο σε κομματάκια και τριμενη λευκή κουβερτούρα βάζουμε ψυγείο για κάποιες ώρες μέχρι να σφηξει καλά το ξεφορμαρουμε και απολαμβάνουμε
Η Συνταγή είναι από κ. Γιώτα Πιπερτζή – “Συνταγες μαγειρικης ζαχαροπλαστικης”.