Συνταγές
Δοκιμάστε να φτιάξετε την πιο τέλεια συνταγή για Βάσκικο καμμένο τσιζκέικ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Ioanna Grammati – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ JoanArt”.
Υλικά
1 φλιτζ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου-Εβαλα lourpak
4 συσκευασίες τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου των 250 γραμ. έκαστη
1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
5 αυγά
2 φλιτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος
1 κτσ. αλεύρι γοχ.
1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς .
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε μία φόρμα κέικ.-Εγώ έβαλα ταψάκι σε μέγεθος φόρμας κέικ .
Χτυπάμε με το μίξερ χειρός το βούτυρο με το τυρί κρέμα και την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Χτυπάμε και προσθέτουμε ένα- ένα τα αυγά κάθε φορά μέχρι να ομογενοποιηθούν στο μείγμα.
Ανακατεύουμε μέσα στο μείγμα με μαρίζ το αλεύρι και την βανίλια.
Αμέσως μετά, αδειάζουμε το μείγμα μας σε μια φόρμα του κέικ, που πριν έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στην μεσαία σχάρα, στους 200 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 40 λεπτά.
Όταν ψηθεί το cheesecake, θα έχει πάρει χρώμα καμένου και θα έχει φουσκώσει πολύ, όταν το βγάλουμε από τον φούρνο, σε λίγο θα ξεφουσκώσει.
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγη άχνη προαιρετικά.
Η συνταγή είναι από Ioanna Grammati – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ JoanArt”.
Δίχως αμφιβολία η μαγειρική σου φτιάχνει τη διάθεση..
Γιατί όπως και να το κάνουμε ένα σπιτικό φαγητό είναι πιο υγιεινό από ένα αντίστοιχο που θα αγοράσουμε απ’ έξω.