Συνταγές
Τέλειο μελιτζάνες τουρσί – Το καλύτερο!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Βέρα Τσιντζόγλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεματάμε να μισοβράσουν οι μελιτζάνες και μετά αφαιρούμε τα κοτσάνια, αυτό το κάνουμε για να μην πάρουν χρώμα οι μελιτζάνες σκούρο για αυτό δεν κόβουμε τα κοτσάνια όταν τα βράσουμε, αυτό είναι σημαντικό τώρα για την γέμιση, έβαλα λάχανο ψιλοκομμένο, πιπεριά κόκκινη και πράσινη, σκορδάκι, μαιντανό, σέλινο, αλατάκι και ξυδάκι.
Οπως είναι οι μελιτζάνες τις χαράσουμε με προσοχή να μην μας κοπούν στα δύο να γίνουν σαν τσέπη και τις αλατίζουμε ελαφρά από μέσα και τις γεμίζουμε με την γέμιση.
Τις αραδιάζουμε σε ένα τάπερ ανάλογα και τι ποσότητα θα κάνουμε λίγη ή πολύ και όταν τις βάλετε στο τάπερ τις πιτσιλάτε και με ξυδάκι και πασπαλίζετε και πάλι με λίγο αλατάκι και βάλτε μια νάυλον μεμβράνη για να μην πιάνει αυτην την σάχνα που την λάμε και τα πιέζετε καλά και είναι σκεπασμένα με το ζουμάκι τους και ρίχνουμε και το ζουμαάκι απο την γέμιση που είχαμε φυσικά και εκείνο έχει τα αλάτι του και βάζουμε στο ψυγείο και έχουμε να τρώμε.
Η Συνταγή είναι από Βέρα Τσιντζόγλου– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Χωρίς όρια, πειραματίσου με διάφορα υλικά και κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς που σου αρέσουν!
Τώρα είναι η ευκαιρία! Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή ΕΔΩ!