Συνταγές
Σουφλέ πίτσας – Πολύ λαχταριστό φαίνεται και σίγουρα νοστιμότατο..
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Άννα Γιαννίκου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Ζυμάρι:
1 γιαουρτάκι στραγγιστό 200ΓΡ
100 ml ελαιόλαδο λίγο αλάτι 2κ.γλυκού Μπαίκιν και 250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Υλικά για τη γέμιση:
200ΓΡ ζαμπόν 150γρ μπέικον 1 πιπεριά τριμένη(την ψύχα της) 1 ντομάτα σε καρεδάκια 1 μικρή συσκευασία μανιτάρια(προαιρετικά) και 400ΓΡ κίτρινα τυριά.
Εκτέλεση
ψιλοκόβετε τα αλλαντικά και την ντομάτα τα ανακατεύουμε όλα μαζί εκτός τα τυριά.
Στρώνουμε το ζυμάρι σε ένα πυρέξ αφού το έχω λαδώσει ρίχνουμε τη μισή γέμιση από πάνω τυρί τριμένο την άλλη μισή γέμιση και το υπόλοιπο τυρί.
Χτυπάμε 1 κρέμα γάλακτος και 4 αυγά και περιχύνω
Αφήνουμε στο ψυγείο 1 ώρα
ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις
Η Συνταγή είναι από Άννα Γιαννίκου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Τώρα μπορείς και εσύ! Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Ονειρεμένο και πεντανόστιμο σουφλέ ζυμαρικών
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Efi Prentza-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε ένα πακέτο ταλιατελες σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά και σουρώνουμε.
Τσιγαρίζουμε 7 φέτες μπέικον σε κομματάκια,μια μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης σε κομματάκια και ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Σε ένα πυρέξ αδειάζουμε τα ζυμαρικά,προσθέτουμε λίγο βούτυρο σε κομματάκια και ανακατεύουμε, προσθέτουμε τα λαχανικά,2 κρέμες γάλακτος,250 γρ. μανιτάρια,λίγο φρέσκο γάλα και 400 τριμμένη γραβιέρα Αμφιλοχίας.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας,προσθέτουμε λίγη γραβιέρα ακόμη από πάνω και ψήνουμε μισή ώρα στους 200 αντιστάσεις.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Efi Prentza-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”