Συνταγές
Πωπωπω εκπληκτικό γλυκό – Γιαννιώτικο κανταίφι σε ατομικά ρολλάκια – Απλά υπέροχο!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”
ΥΛΙΚΑ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ
100 ΓΡ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
100 ΓΡ ΚΑΡΥΔΙΑ
100 ΓΡ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
50 ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΚΟΝΗ
2 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΑ
1/2 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
4 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
150 ΓΡ ΒΟΥΤΗΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
600 ΓΡ ΝΕΡΟ
600 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ 10 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΦΑΡΔΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ
ΣΤΟ ΚΕΤΡΟ ΤΩΝ 10 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΚΑΝΤΑΙΦΙΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΥΛΑΜΕ ΣΕ ΡΟΛΛΟ
ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΤΗΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΑΣ
ΒΟΥΤΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 50-60 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΦΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΠΡΟΣ ΖΕΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ 3-4 ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΣΑ
ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ, ΚΑΡΥΔΙ, ΑΙΓΙΝΗΣ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΟΜΩΣ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”