Συνταγές
ΑΠΛΗ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Σπυριδούλα Καρακώστα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
5 ΜΗΛΑ ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ.
ΚΑΡΥΔΙ ΜΙΑ ΦΤΥΝΤΖΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΟΧΙ ΤΡΙΜΜΕΝΑ.
ΚΑΝΕΛΑ 1 κτγ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ .
ΛΙΓΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ.
ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΑΚΙ.
5 ΑΥΓΑ ΚΑΙ 1 ΦΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗΣ.
ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΕΙΚ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΙΝΑΣ.
ΒΑΖΩ 5 ΑΥΓΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 4 ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΟΥΤΗΡΟ ΒΑΖΩ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 250 ΓΡ.
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΗΛΑ, ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ, ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ.
ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΛΑΔΟΚΟΛΑ, ΑΔΕΙΑΖΩ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΗΝ ΜΗΛΟΠΙΤΑ -ΚΕΙΚ ΜΟΥ.
ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΜΕ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΩ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ.
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΗ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΤΑΖΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΛΙΓΟ ΛΕΜΟΝΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ.
Καλά μαγειρέματα σε όλους.
Εδώ είναι το μέρος που μπορούμε να μοιραστούμε το πάθος μας και το μεράκι μας για την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή ΕΔΩ!
Η συνταγή είναι από Σπυριδούλα Καρακώστα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.