Συνταγές
Μας έκανε εντύπωση και θέλαμε να την δοκιμάσουμε – κουραμπιέδες με ινδοκάρυδο και λευκή σοκολάτα..
Παραδοσιακοί κουραμπιέδες δεν είναι, αλλά η διαδικασία είναι ίδια και τα υλικά παρόμοια απλά βάζουμε και ινδοκάρυδο.
ΣΟΚ. Έγιναν ΤΕΛΕΙΑ, μας άρεσαν περισσότερο από έναν κλασικό κουραμπιέ να πούμε την αλήθεια, είναι φανταστικός συνδυασμός σας λέω.
Η Συνταγή είναι από Δέσποινα Μπο – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
·300 γρ. αγελαδινό βούτυρο. Εγώ έβαλα lurpak
· 120 γρ. ζάχαρη άχνη
· 240 γρ. ινδοκαρυδο
· 1 βανίλια
· 360 γρ. αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο κάδο του μίξερ πολύ καλά το βούτυρο με την άχνη μέχρι να γίνει άσπρη κρέμα σαν σαντιγί.
Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο, το αλεύρι και τη βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι η ζύμη να μην κολλάει.
Πλάθω σε μπαλάκια και ψήνω στους 170 βαθμούς στον αέρα για 20-25 λεπτά το πολύ.
Μόλις κρυώσουν λίγο και σφίξουν, λιώνουμε λευκή κουβερτούρα και τα βουτάμε μέσα και με σοκολάτα γάλακτος που δοκίμασα είναι εξαιρετικά επίσης.
Αφήνουμε να παγώσει η σοκολάτα σε θερμοκρασία δωματίου και είναι έτοιμα.
Δοκιμάστε τα αν σας αρέσει η καρύδα σε συνδυασμό με σοκολάτα.
Η Συνταγή είναι από Δέσποινα Μπο – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Έχουμε χιλιάδες διαλεγμένες συνταγές, δοκιμασμένες όλες για σίγουρη επιτυχία.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.