Συνταγές
Τέλεια κουλουράκια με κορν φλάουρ, που λιώνουν στο στόμα – πολύ αφράτα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Litsa Talaiporou – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΣ”.
Υλικά
μία πλάκα Βιτάμ 150gr ζάχαρη άχνη
450 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι βανίλια μία τσιμπιά αλάτι
50γρ ηλιέλαιο
75 γρ κορν φλάουρ
βάζουμε το βούτυρο εφόσον Είναι 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου να αφρατέψει μαζί με τη ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
στη συνέχεια ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο το αλευράκι με το λάδι εφόσον η ζύμη είναι έτοιμη τη χωρίζουμε στα δύο
βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας κακάο άγλυκο στην μία και πλάθουμε ότι σχήμα θέλουμε
ψήνουμε για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς Ανάλογα το φούρνο στο πάνω κάτω.
Η Συνταγή είναι από Litsa Talaiporou – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΣ”.
Η μαγειρική δεν σταματά! Προτείνουμε να δοκιμάσετε τη συνταγή για ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο μπολ 250 γρ αγελαδινο βουτυρο μαλακο,100 γρ αχνη ζαχαρη,3 κροκους αυγων,1 φακελακι μπεικιν παουντερ και τα δουλευουμε καλα
Ριχνουμε σιγα σιγα 5 ποτηρια αλευρι(ποτηρι 200 ml )και ζυμωνουμε
Πλαθουμε ισες μπαλιτσες τις βαζουμε στην λαδοκολα στο ταψι και τα ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 15 λεπτα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”