Συνταγές
Δες την συνταγή για μία πάστα παλαιάς κοπής
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αθηνά σεφεριδου-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
Υλικά
200 γρ ζάχαρη 4 αυγά 180 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ γλ κακάο
Για την κρέμα
500 γρ σαντιγί ζαχαροπλαστικής 2 κσ ζάχαρη άχνη 150 γρ Μερέντα Σιρόπι 1 φλιτζάνι νερό 1φλιτζανι ζάχαρη
Εκτέλεση
Πρώτα κτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά και μετά ρίχνουμε το αλεύρι και το κακάο Το τοποθετούμε το μείγμα σε ένα ταψάκι φούρνου με αντικολλητικό χαρτί Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις
Για την κρέμα
Χτυπάμε με το μίξερ την σαντιγί με την ζάχαρη άχνη και ύστερα ρίχνουμε την Μερέντα μεσα150 γρ σας το γράφω μήπως το ξέχασα Όταν κρυώσει το παντεσπάνι το κόβουμε σε τετράγωνα η σε δίσκους τα σιροπιάζουμε και βάζουμε σε κάθε δίσκο κρέμα
έβαλα σε τρεις δίσκους κρέμα τα αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν και αφού κρυώσουν τα αλείφουμε και στα πλαϊνά με κρέμα και τρούφα και τα αφήνουμε πάλι στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αθηνά σεφεριδου-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”