Συνταγές
Πολύ δροσιστικό και λαχταριστό γλυκό με ζελέ!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Boula Mpeza – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
εναμιση πακέτο πτι Μπερ μπισκότα Παπαδοπούλου είτε σοκολάτας είτε λευκά ότι εσείς θελετε.Μια έτοιμη κρέμα του μιλφει που χτυπάω με 3 και ένα τέταρτο κούπας γάλα ,μια σαντιγη φακελάκι γκαρνι που χτυπάω με μια κούπα γάλα,δύο φακελάκια ζελέ της αρεσκείας σας εγώ έβαλα φράουλα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
φτιαχνω πρώτα το ζελέ όπως λέει πάνω στο κουτί και το αφήνω στο ψυγείο.χτυπαω χωριστά την κάθε κρέμα.και στρώνω μια σειρά μπισκότα που βουτάω σε κρύο γάλα,συνεχίζω βάζοντας την κρέμα μιλφει όλη.Ξανα στρώνω μπισκότα και βάζω την σαντιγη.
Το βάζω στο ψυγειο,και όταν το ζελέ αρχίσει να πήζει όχι πολύ ίσα ίσα να στέκεται βαρύ στο κουτάλι το ρίχνω πάνω στο γλυκό,και βάζω ξανά ψυγείο να πήξει καλά
Σερβίρω όταν το ζελέ πήξει μετά τρεις ώρες 4.θα το δείτε
Να σημειώσω εάν θέλετε πάνω στη σαντιγη πριν ρίξετε το ζελέ βάζετε φρούτα της αρεσκείας σας,ανανά ροδάκινο σταφύλι, ότι εσείς θέλετε και μετά δίνεται το ζελέ
Γιατί όπως και να το κάνουμε ένα σπιτικό φαγητό είναι πιο υγιεινό από ένα αντίστοιχο που θα αγοράσουμε απ’ έξω.
Τώρα μπορείς και εσύ! Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Η Συνταγή είναι από Boula Mpeza – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.