Συνταγές
Ωραιότατο φαγητό!! Γεμιστά κατσαρόλας που από γεύση είναι τέλεια!!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από ArtemisTaia Arampatzi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500 γρ.κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο 3 σκελίδες σκόρδου 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο μαυροπιπερο 1κ.σ.νοστιμια ρίγανη μαϊντανό πλυμένο ψηλόκομμενο 3 μεγάλα κολοκυθάκια καθαρισμένα κομμένα στην μέση…2 μεγάλες ντομάτες 2 πιπεριές πράσινες μεγάλες…στο ελαιόλαδο σωταρω κρεμμύδι σκόρδο προσθέτω τον κιμά ανακατεύω καλά μέχρι να αλλάξει το χρώμα του
προσθέτουμε την νοστιμιά μαυροπιπερο ρίγανη μαϊντανό 1κουτακι pummaro 250γρ.και το περιεχόμενο απο τις δυο ντομάτες
προσθέτουμε το ρύζι Καρολίνα 10 κ.σ.πλυμενο στραγγισμένο ανακατεύω καλά να αχνιστει το μίγμα αποσύρουμε από το μάτι
γεμίζω κολοκυθάκια ντομάτες πιπεριές τα τοποθετώ σε μια κατσαρόλα ανοιχτή χαμηλή προσθέτουμε πάνω από τα γεμιστά 1φ.κ.ελαιολαδο και 1 κούπα νερό ζεστό
τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά για μια ώρα μέχρι να μαλακώσει καλά το ρύζι…και μένουν με το λαδάκι
Η Συνταγή είναι από ArtemisTaia Arampatzi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Πρωτότυπο γεμιστό ρολό πατάτας πάρα πολύ νόστιμο και εντυπωσιακό! Είναι πολύ ωραία πρόταση και για μπουφέ.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Stella Emmanouil-Χρυσές Συνταγές”
Υλικά:
1 κιλό καθαρισμένες πατάτες Ωμές
150γρ γάλα
2 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Τυριά της αρέσκειας μας
Αλλαντικά
Εκτέλεση:
Τρίβουμε στον τρίφτη της πατάτες ωμές, τις στραγγίζουμε με τα χεριά μας να φύγει το νερό που βγάζουν. Σ εάν μπολ ανακατεύουμε τις πατάτες, τα αυγά, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Στρώνουμε στο ταψί του φούρνου λαδόκολλα και απλώνουμε το μίγμα, κάνοντας μια λεπτή στρώση. Ψήνουμε στο αέρα στους 220 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
Βγάζουμε το ταψί και βάζουμε κατά μήκος αλλαντικά και τυριά της αρέσκειας μας, εγώ έβαλα τριμμένο τσένταρ ,γκούντα και ρεγκάτο. Στο Μισό έβαλα και καπνιστή γαλοπούλα
Τυλίγουμε σε ρολό με τη βοήθεια της λαδόκολλας , εγώ έβαλα από πάνω και λίγη τριμμένη μοτσαρέλα, αλλά δεν είναι απαραίτητο.
Ψήνουμε στον αέρα στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το ρολό.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Stella Emmanouil-Χρυσές Συνταγές”