Συνταγές
Εξαιρετικό πιάτο – μια σούπερ καλοκαιρινή γαριδομακαρονάδα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Despina Kotsi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις γαρίδες μου και με τα κεφάλια τους κάνω έναν ζωμό (βράζω για 30 λεπτά).
Αχνίζουμε και σωτάρουμε 1 κρεμμύδι ξερό με κυβάκια κόκκινης πιπεριάς, λίγο πελτέ, 1 πράσινη πιπεριά, αλατοπίπερο και φυσικά τριμμένη φρέσκια ντοματούλα.
Προσθέτουμε λίγο από τον ζωμό των γαρίδων και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά. Όταν μελώσει, βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα με λίγα λιπαρά (είπαμε διαίτης!!!)
προσθέτουμε τις ωμές γαρίδες για 2 με 3 λεπτά !!! Έχουμε βράσει τα linguini μου και τα κάνουμε μπάνιο μέσα στη ροζ σαλτσούλα
Όποιος θέλει βάζει από πάνω κεφαλοτύρι τριμμένο ή τριμμένη μοτσαρέλα
Η Συνταγή είναι από Despina Kotsi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για γευστικότατο πιάτο με χρώματα και αρώματα – πένες με φιλέτο κοτόπουλο πιπεράτο και σάλτσα έξτρα.
Η Συνταγή είναι από κ. Tatjana Mico– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
500γρ μακαρόνια πενεσ
700 γρ φιλέτο κοτόπουλο
3 πιπεριές πολύχρωμι
1 κούπα σάλτσα έξτρα δικό μου
1 ντομάτα μεγάλοι ψιλοκομμένο
1/2 ποτιρι άσπρο κρασί
1/2 ποτιρι ελεολαδο
Αλάτι μίγμα μαροπιπερο κύμινο και λίγο ριγανι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το τέλος τριμμένη γραβιέρα λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο
Πρώτα βραζουμε τα μακαρόνια σε νερό και αλάτι τα στραγγιζουμε . Μετά ετοίμαζουμε το φιλέτο το τιγανιζουμε λίγο βγαζουμε σε ένα πιάτο στο ίδιο τιγανι τηγανιζουμε της πιπεριές
βάζουμε ξανά το φιλέτο το ζβινο με το κρασί βάζουμε ντομάτα και την σάλτσα το αφήνουμε να δέσει καλά η σάλτσα
Στο τέλος τα ανακατεύουμε όλα μαζί με τα ζυμάρικα το σερβίρουμε και το πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό και γραβιέρα.
Η Συνταγή είναι από κ. Tatjana Mico– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.