Συνταγές
Αυτό το γλυκό τα χει όλα!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ:
1 φλυντζανακι του καφε σπορελαιο-3 αυγα-2 κουταλιες της σουπας αμμωνια-1 κουταλια της σουπας μπεικιν παουντερ-5 κουταλιες της σουπας ζαχαρη-1 ποτηρι γαλα αλευρι οσο παρει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στην λεκανη 2 ποτηρια αλευρι ριχνουμε την ζαχαρη-μπεικιν-αμμωνια διαλυμενη στο γαλα κσι χτυπαμε τα αυγα και τα ριχνουμε μεσα-λαδι ζυμωνουμε
Ριχνουμε σιγα σιγα αλευρι μεχρι να.γινει αφρατη ζυμη να μην κολλαει
Την χωριζουμε στα 2 η και σε 3 μερη
Τα ανοιγουμε φυλλα ισα με το μεγεθος του ταψιου
Βουτυρωνουμε το ταψι τοποθετουμε το φυλλο και το ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο για 12 λεπτα.φυσικα τους φουρνους!Οταν τα.ψηνουμε τα.βγαζουμε και τα αφηνουμε πανω σε τραπεζομαντιλο να κρυωσουν
ΚΡΕΜΑ:
Βαζουμε 1 λιτρο γαλα με 6 κουταλιες της σουπας ζαχαρη να.ζεσταθει
Ριχνουμε.120 γρ κορν φλαουρ ανακατευουμε και οταν πηξει κατεβαζουμε και.προσθετουμε 250 γρ σοκολατα ανακατευουμε και τελος ριχνουμε 50 γρ βουτυρο!Οποτε τοποθετουμε το ενα μπισκοτενιο παντεσπανι στο ταψι ριχνουμε κρεμα κλεινουμε με το αλλο και τελος λιγη κρεμα πανω και μπολικη τρουφα
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.