Συνταγές
Πολύ ωραία και πρωτότυπη συνταγή για γεμιστά κρεμμύδια με μοναδική γεύση – Ιδανικά και για ορεκτικό
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Gogo Samiou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Υλικα
8 μεγαλα κρεμμυδια
500 γρ μοσχαρισιος κιμας ελια
1 κουπα σταφιδες
ξυσμα απο ενα πορτοκαλι
3 κουταλιες της σουπας ανηθο
1κουταλ του γλυκου κανελα
1 κουτ του γλυκου μπαχαρι
Αλατι κ πιπερι
Ελαιολαδο για το τηγανι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριστε τα κρεμμυδια και κοψτε το πανω καπακι και μονο απο την μια πλευρα τους
Τα ριχνετε σε κατσαρολα με αλατονερο που βραζει τα αφηνετε 5-6 λεπτα τα σουρωνετε και αφηνετε να κρυωσουν
Με την βοηθεια απο ενα μικρο κουταλακι αφαιρειτε το εσωτερικο τους και αφηνετε τα δυο εξω φυλλα
Στο τηγανι ριχνετε λιγο λαδι κοβετε τις καρδιες απο μερικα κρεμμυδια ριχνετε τον κιμα και τσιγαριζεται
Προσθεστε τις σταφιδες τι ξυσμα και ολα τα υπολοιπα μυρωδικα
Ανακατεψτε καλα και γεμιστε τα κρεμμυδια, βαλτε σε ταψακι με πολυ λιγο νερακι
Σκεπαστε με λαδοκολλα κ αλουμινοχαρτο και ψηστε για μια ωρα σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους
Ανοιξτε και συνεχιστε το ψησιμο μεχρι να κανουν χρωμα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Gogo Samiou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”