Συνταγές
Υπέροχο και πρωτότυπο γεμιστό λάχανο ρολό
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Eva Gk – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κοτσάνι από το κινέζικο λαχανο και με ενα μαχαιρι ανοίγουμε στο εσωτερικό του μια τρύπα.
Το λαχανο που κόψαμε το ρίχνουμε στο τηγάνι μαζι με κρεμυδι να το σωταρουμε
Παίρνουμε 500γρ κιμα, εριξα το μίγμα απο το λαχανο(Αφού κρωσει)1αυγο,2 φετες ψωμι που τις εχουμε μουλιασει στο γάλα,αλατι
Πιπέρι και μπολικο ανιθο.
Πλάθουμε τον κιμα καλα και γεμιζουμε το άνοιγμα.
Σε ενα ταψι στρωνουμε αλουμινοχαρτο και αντικολητικο χαρτι, βαζουμε το λαχανο μεσα, αλατοπιπερωνουμε την επιφάνεια, ριχνουμε ανιθο,το κλείνουμε σε ρολλο και το ψηνουμε στους 200βαθμους ώσπου να μαλακώσει.
Οταν ειναι ετοιμο, μαζεύουμε το ζουμί από το λαχανο σε ενα τηγανι.
Βαζουμε το λαχανο στο ταψι με ανοιχτό το αλουμινοχαρτο.
Τριβουμε μπολικη παρμεζανα την οποία ανακατευουμε με 2 φέτες μουλιασμενο ψωμι και λαδι.
βαζουμε μια λιανη στρώση πανω απο το λαχανο και λίγη τριμμένη παρμεζανα εξτρα.το βαζουμε στο φουρνο να κάνει κρουστα.
Στο τηγάνι με το ζουμί από το λαχανο στρίβουμε ένα λεμονι και ριχνουμε ένα νεροποτηρο με νερό. αφηνουμε να βρασουν.
Αλατοπιπερωνουμε και πήζουμε με κορν φλαουρ.
Περιχυνουμε το λαχανο κοβουμε σε φέτες
Η Συνταγή είναι από κ. Eva Gk – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.