Παγωτα
Υπέροχο να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια! Παγωτό Σικάγο (Chicago) χωρίς Παγωτομηχανή!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Γρήγορο, Οικονομικό ,Βελούδινο και Πεντανόστιμο παγωτό!!
Είναι τέλειο ,τα υλικά απλά και η εκτέλεση που κάνεις πανεύκολη και το αποτέλεσμα φανταστικό..
Τέλειο Παγωτό Σικάγο με σως σοκολάτας και αλατισμένα φυστίκια!
Απίθανος συνδυασμός και υπέροχη γεύση!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Bake iT
Υλικά
για το παγωτό
-500 γρ. κρέμα γάλακτος 35 %χτυπημένη σε σαντιγί
-100 γρ. γάλα εβαπορέ
-25 γρ. κακάο σκόνη
-760 γρ. ζαχαρούχο γάλα
-100 γρ. σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
για την σως σοκολάτας
-50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
-85 γρ. κρέμα γάλακτος
για τη διακόσμηση
-σαντιγί
-σως σοκολάτας
-φιστίκια αλατισμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε την συνταγή ανακατεύοντας το κακάο με τα 3/4 από το γάλα εβαπορέ. Βάζουμε το μίγμα αυτό στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε κουζίνα να ζεσταθεί.
Χτυπάμε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος έως ότου να γίνει σαντιγύ.
Αδειάζουμε τη σαντιγύ σε ένα μεγάλο μπωλ, προσθέτουμε το μίγμα με το κακάο, το υπόλοιπο εβαπορέ και το ζαχαρούχο. Χτυπάμε με το μίξερ.
Οταν τα υλικά ομογενοποιηθούν, σταματάμε το χτύπημα με το μίξερ, ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε με τη σπάτουλα.
Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα τάπερ και το βάζουμε για τουλάχιστον 6 ώρες στην κατάψυξη.
Οταν το βγάλουμε από την κατάψυξη, διακοσμούμε με σως σοκολάτας, σαντιγύ και αλατισμένα φυστίκια.
Κάνε εγγραφή στο κανάλι και δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο..
Καλή απόλαυση σε όσους δοκιμάσουν να φτιάξουν τό πιο λαχταριστό “Παγωτό Σικάγο” ever!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Bake iT