Συνταγές
Χρυσαφένιες τραγανές κασερομπαλίτσες
Published
4 έτη agoon
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Μαρινα Μισαηλιδου – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.
Υλικα:
4 ασπραδια
4-5 κ.σ.κοφτες κορν φλαουερ
Αλατι -πιπερι
800 γρ μαλακα τυρια τριμμενα εγω εβαλα γκουντα ,μοτσαρελλα,ρεγκατο,ενταμ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα ασπραδια σε μαρεγκα προσθετουμε το αλατι -πιπερι το κορν φλαουερ και τα τυρια
Ανακατευουμε καλα πλαθουμε σε μπαλακια και τα βαζουμε στο ψυγειο για τουλαχιστον 1 ωρα.
Τα βγάζουμε εγω τα ρολλαρα σε φρυγανια και τιγανιζουμε
Η Συνταγή είναι από κ. Μαρινα Μισαηλιδου – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.
Αξιζει να τις δοκιμασεις
-
Έτοιμο το πρωινό μας – πολύ ωραία πιτάκια με κασέρι και γαλοπούλα με τυρί και με βραστό λουκάνικο
-
Ωραιότατο φαγητό!! Πεντανόστιμοι και λαχταριστοί λαχανοντολμάδες
-
Κασερόπιτα με σπιτικό φύλλο και χορταστική γέμιση.
-
Αφράτα και λαχταριστά κασερόψωμα, που πρέπει να τα τιμήσετε!
-
Θεσπέσια κασερόπιτα με κρέμα
-
Οι συγκεκριμένες πατατοκροκέτες είναι μακράν οι καλύτερες από όλες όσες έχεις δοκιμάσει