Συνταγές
Αυτή είναι η Πίτα, τέλειαααα φτιαγμένη και γευστικότατη χορτόπιτα..
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Πολύ ωραία και λαχταριστη φωτογραφία!
Η Συνταγή είναι από Άννα Γιαννίκου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΤΣΙΓΆΡΙΣΟΥΜΕ 1 ΚΡΕΜΎΔΙ ΞΕΡΌ ΈΡΙΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΌΡΤΑ ΜΈΣΑ ΤΑ ΣΏΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΛΊΓΟ ΑΛΆΤΙ…
ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΈΝΑ 10ΛΕΠΤΟ ΤΙΣ ΚΑΤΈΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΜΟΥ ΆΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΜΕ 3 ΑΥΓΆ ΦΈΤΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΤΎΡΙ..
ΆΝΟΙΞΟΥΜΕ ΦΎΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΉ ΣΥΝΤΑΓΉ 1ΜΙΣΗ ΠΟΤΉΡΙ ΝΕΡΌ ΛΊΓΟ ΑΛΆΤΙ
ΛΊΓΟ ΞΎΔΙ 1 ΣΦΗΝΆΚΙ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΛΕΎΡΙ ΌΣΟ ΠΆΡΕΙ…2 ΦΎΛΛΑ ΚΆΤΩ ΚΑΙ 2 ΦΎΛΛΑ ΕΠΆΝΩ..
ΕΝΔΙΆΜΕΣΑ ΛΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΎΛΛΑ..ΧΑΡΆΖΟΥΜΕ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΛΆΔΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΊΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΊΓΟ ΝΕΡΆΚΙ..
ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 2ΟΟ ΒΑΘΜΟΎΣ ΑΕΡΌΘΕΡΜΟ
Η Συνταγή είναι από Άννα Γιαννίκου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Έχεις όρεξη για ακόμη μία εξαιρετική συνταγή;
Δες πως θα φτιάξεις τέλεια χορτοπιτάκια στο τηγάνι
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαρία Λαρου-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ
Το ζυμάρι είναι
500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
90 γραμμάρια ελαιόλαδο
230 γραμμάρια νερό
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όλα μαζί στον κάδο με τον γάντζο σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα για πέντε λεπτά,μέχρι να μαζευτεί η ζύμη στον γάντζο. Την βάζουμε σε λαδωμενο μπολ σκεπάζουμε με μεμβράνη και μισή ώρα στο ψυγείο.
Για γέμιση είναι σπανάκι και πράσα και κρεμμυδάκια φρέσκα εμένα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαρία Λαρου-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”