Γλυκα
Υπέροχο, σοκολατένιο ρολό με μερέντα και πτι μπερ
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για ζουμερό ρολό με μερέντα που θα το φτιάχνουμε ξανά και ξανά. Τα πολλά λόγια είναι περιττά! ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ 225 γρ. γλυκόζη 225 γρ. πραλίνα σοκολάτας (μερέντα, νουτέλα κ.λπ.) Εκτέλεση 1.Θρυμματίζετε τα μπισκότα με έναν πλάστη. Ζεσταίνετε τη γλυκόζη σε ένα κατσαρολάκι και ανακατεύετε μέσα σε αυτή […]
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για ζουμερό ρολό με μερέντα που θα το φτιάχνουμε ξανά και ξανά. Τα πολλά λόγια είναι περιττά!
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
225 γρ. γλυκόζη
225 γρ. πραλίνα σοκολάτας (μερέντα, νουτέλα κ.λπ.)
Εκτέλεση
1.Θρυμματίζετε τα μπισκότα με έναν πλάστη. Ζεσταίνετε τη γλυκόζη σε ένα κατσαρολάκι και ανακατεύετε μέσα σε αυτή τα θρυμματισμένα μπισκότα.
2.Βάζετε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί (διαστάσεων 20x30cm) στην επιφάνεια εργασίας μας. Ρίχνετε το μείγμα μας πάνω σε αυτό και καλύπτετε με ένα δεύτερο κομμάτι χαρτί ίδιων διαστάσεων.
3.Όπως έχετε το μείγμα καλυμμένο δουλεύετε με τον πλάστη το μείγμα να απλωθεί (σαν να ανοίγετε φύλλο).
4.Αφαιρείτε το πάνω χαρτί. Απλώνετε στην επιφάνεια το άλειμμα σοκολάτας και το τυλίγετε σε ρολό (χωρίς το κάτω χαρτί).
5.Αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα να κρυώσει, και κόβετε σε φέτες. Σερβίρετε τις φέτες σκέτες ή βουτηγμένες σε σοκολάτα.
Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : foodmaniacs