Ορεκτικα
Σήμερα σας φτιάχνουμε τραγανά και νόστιμα τυρόψωμα στο τηγάνι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Δεν υπάρχουν λόγια γυια τα συγκεκριμένα τυρόψωμα στο τηγάνι.. Πολύ καλό εύκολο και ωραίο για τραπεζώμα !
Τι ωραίες συνταγές!!! Νόστιμες εύκολες και κυρίως οικονομικές
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis
Υλικά
για την ζύμη
-320 γρ. αλεύρι
-250 γρ. γιαούρτι πλήρες
-5 γρ. αλάτι
-1/2 κ.γ σόδα
για την γέμιση
-Mozzarella Arla
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αδειάζουμε σε ένα μπωλ τα υλικά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Συνεχίζουμε να ζυμώνουμε με τα χέρια.
Πλάθουμε τη ζύμη σε μορφή μπιφτεκιού, την τυλίγουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 30 λεπτά.
Κατόπιν με το μαχαίρι, την κόβουμε σε 8 κομμάτια, κόβοντας σταυρωτά.
Ανοίγουμε τα κομμάτια της ζύμης με τον πλάστη σε μορφή φύλλου και σε αλευρωμένο πάγκο.
Βάζουμε στο κέντρο του φύλλου ποσότητα από την μοτσαρέλα, κλείνουμε το φύλλο και το ανοίγουμε πάλι με τον πλάστη αλευρώνοντάς το ελαφρώς.
Σε τηγάνι και σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά, βάζουμε τα τυρόψωμα και αφήνουμε να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές.
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο.
Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι..
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή σου “τυρόψωμα ” ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis
Μια από τις απολαύσεις που μπορείς να χαίρεσαι στο σπίτι, με παρέα ή χωρίς, είναι σίγουρα το φαγητό.
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή και θα μας θυμηθείτε – Καλή επιτυχία..
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!