Ορεκτικα
Χρησιμοποιώντας αλεύρι και γιαούρτι σ ένα μπολ, φτιάχνουμε αφράτα τυροπιτάκια πανεύκολα χωρίς μίξερ!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Φτιάξτε τα καλύτερα τυροπιτάκια καλύτερα και από τα αγοραστά!! Γίνονται πανεύκολα και τρώγονται στο τσακ μπαμ! Απόλυτη επιτυχία η συνταγή! Και σε γεύση και σε χρόνο!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Υλικά
-550 γρ. αλεύρι Κούλα
-170 γρ. ηλιέλαιο
-200 γρ. γιαούρτι απλό
-2 αυγά
-2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
-350 γρ. φέτα
-σουσάμι προαιρετικά
-1 αυγό για το άλειμμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού σε ένα μεγάλο μπωλ ρίξουμε το γιαούρτι, το ηλιέλαιο, τα αυγά, το αλεύρι και το μπέηκιν πάουντερ, ζυμώνουμε τα υλικά με τα χέρια.
Στη συνέχεια, θρυμματίζουμε την φέτα στο μπωλ και συνεχίζουμε το ζύμωμα.
Από την ζύμη αυτή, φτιάχνουμε μπαλάκια των 30 γραμμαρίων τα οποία αφού πιέσουμε λίγο τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Χτυπάμε το αυγό και με το πινέλο αλείφουμε τα πιτάκια.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για 20 έως 25 λεπτά.
Κάνε εγγραφή στο κανάλι και δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο..
Καλή απόλαυση σε όσους δοκιμάσουν να φτιάξουν τα πιο λαχταριστά “τυροπιτάκια “ ever!
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis