Chk
Τηγανιτά τυροπιτάκια χωρίς φύλλο, ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες
Αυτά είναι τα τυροπιτάκια χωρίς φύλλο που θα λατρέψετε, με χρυσαφένιο χρώμα!
Υλικά
100 γρ. τυρί φέτα
100 γρ.τυρί κασέρι
1 αυγό
90 ml γάλα
10 φρ. μπέικιν πάουντερ
300 γρ. αλεύρι
8 γρ. αλάτι
Φυτικό λάδι
Εκτέλεση
Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβουμε το μαϊντανό ,κόβουμε τη φέτα σε κύβους και τρίβουμε το κασέρι.
Σε μπολ σπάμε ένα αυγό, ρίχνουμε το γάλα και προσθέτουμε τα τυριά και τι μαϊντανό.
Ρίχνουμε το μπέικιν και το αλάτι. Ανακατεύουμε πολύ καλά .
Προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε πολύ καλά.
Αλευρώνουμε μία επιφάνεια και ανοίγουμε τη ζύμη.
Κόβουμε σε τρίγωνα.
Ρίχνουμε μπόλικο φυτικό λάδι σε τηγάνι . Μόλις κάψει ρίχνουμε τα τυροπιτάκια.
Τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές.
Η συνταγή μας είναι έτοιμη και μπορείτε να σερβίρετε τα τυροπιτάκια . Καλή επιτυχία!
Δες αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ .
Η συνταγή είναι από το κανάλι Lezzet Tutkunu