Συνταγές
Σπιτική πίτσα με ένα βελούδινο ζυμάρι και γέμιση κασεριών στην άκρη
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Ελενη Σιδηροπουλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά:
500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κύβο μαγιά ή 1 φακ. Ξερή μαγιά
1 κουτ.γλ.αλάτι
1 κουτ.γλ.ζάχαρη
300 γρ. Χλιαρό νερό όχι καυτό
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά με τη σειρά που σας τα γράφω και στο τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο!!
Γίνεται μια εύπλαστη ζύμη.Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει και να ξεκουραστεί για μία ώρα!
Για τη σάλτσα θα χρειαστούμε:
1 κουτ.σουπ πελτέ ντομάτας
1 κουτ.σουπ κέτσαπ
Λίγο λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα χτυπάμε όλα σε ένα μπολ και βάζουμε τη σάλτσα μας πάνω στη βάση της πίτσας!!
Για τη γέμιση βάζουμε:
Κασέρι σε τρίμματα
Διάφορα αλλαντικά και λίγο σαλάμι
Κασέρι σε τρίμματα
Ελιές κομμένες σε ροδέλες
1 πιπεριά κόκκινη ή πράσινη
Μανιτάρια
Ντομάτες ή ντοματίνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γενικά μπορεί κανείς να βάλει ότι έχει στο ψυγείο του ή ότι του αρέσει.
Για τον κόθρο βαζουμε τρίμματα από κασέρια και τον τύλιγουμε .
Η Συνταγή είναι από Ελενη Σιδηροπουλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.