Συνταγές
Πολύ ωραίο φαγάκι καλομαγειρεμένο και πεντανόστιμο – Ωραιότατη σούπα γιουβαρλάκια ότι πρέπει για το κρύο τώρα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Geri Dako– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα Κιμά μοσχαρίσιο και λίγο χοιρινό 1 Αυγό αλάτι και πιπέρι ελάχιστη πάπρικα μαϊντανό και Άνηθο ρύζι Καρολίνα ένα μικρό φλιτζάνι του ελληνικού, πλαθουμε τα γιουβαρλακια και τα τοποθετω για λίγο στο ψυγείο. Και τα ζεματαμε σε βραστό νερό
το νερό αυτό το το κρατάμε δεν το πετάμε θα το βάλουμε να βράσω το φαγητό μου τα ζεματαμε πρώτα γιατί δεν μου αρέσει όταν η κεφτέδες κάνουν τον Αφρό μέσα στην Σούπα .
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα σωταρουμε σε ελαιόλαδο ένα κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο προσθέτουμε ψιλοκομμένα καρότα σωταρω καλά προσθέτουμε και μια μικρή πατάτα ψιλοκομμένη ζωμό κότας ψυγείου προσθέτουμε νερό αλάτι και πιπέρι αφού μαλακώσουν λίγο τα λαχανικά προσθέτουμε μέσα τα γιουβαρλακια να βράσουν όλα μαζί
Στο τέλος κάνουμε το Αυγολέμονο χτυπάω 2 αυγά με ένα κρόκο χυμό από φρέσκο λεμόνι 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό και ζωμό απο το φαγητό μου και προσθέτουμε μέσα στην κατσαρόλα κατεβάζουμε απο την φωτιά διορθώνουμε σε αλατι και πιπέρι εαν χρειάζεται και στο τέλος θα βάλουμε λίγο ψιλοκομμένο άνηθο, και μαϊντανό
Μια από τις απολαύσεις που μπορείς να χαίρεσαι στο σπίτι, με παρέα ή χωρίς, είναι σίγουρα το φαγητό.
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή και θα μας θυμηθείτε – Καλή επιτυχία..
Η Συνταγή είναι από Geri Dako – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.