Συνταγές
Εντυπωσιακό για το τί μπορούμε να φτιάξουμε με τα υλικά που έχουμε στο ψυγείο – νηστίσιμη ελιόπιτα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Κατερίνα Αρβανίτου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Νερό χλιαρό 2 κούπες του νεσκαφέ Μαγιά 2 φακελάκια Αλάτι κοφτό κ σ
Ζυμώνουμε Ένα φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο από πάνω Το σκεπάζουμε με μεμβράνη η σακούλα 1 ώρα περίπου για να φουσκώσει
Παίρνουμε το ταψί της ηλεκτρικής κουζίνας λαδωνουμε χωρίζουμε το ζυμάρι στα 4 βάζουμε το πρώτο κομμάτι
το ανοίγουμε το λαδωνουμε μετά κέτσαπ ρίγανη ροδέλα ελιές μανιτάρια λιαστή ντομάτα κόκκινη πιπεριά
Παίρνουμε το δεύτερο κομμάτι από το ζυμάρι και κάνω την ίδια διαδικασία Το τρίτο το ίδιο τέταρτο το ίδιο
Όταν τελειώσουμε το τυλίγουμε ρόλο και μετά τυλιγουμε σαν να Στραγγίζουμε τα ρούχα
Μετά το απλώνουμε σε όλο το ταψί Είναι πολυ νόστιμο
Η Συνταγή είναι από Κατερίνα Αρβανίτου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για ρολά μελιτζάνας με τυρί και ντομάτα.
ΥΛΙΚΑ:
4 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες
Eλαιόλαδο για το τηγάνι
300 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε μπαστούνια ανάλογα με τις φέτες μελιτζάνας
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο Μαϊντανό
μπόλικη σάλτσα ντομάτα
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε τις μελιτζάνες σε νερό με αλάτι για να ξεπικρίσουν.
Στραγγίζουμε καλά και τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
Τυλίγουμε την κάθε φέτα μελιτζάνας με ένα κομμάτι τυρί, ασφαλίζουθμε με οδοντογλυφίδα εάν και εφόσον χρειάζεται λόγω μεγέθους του λαχανικού, κι απλώνουμε σε ταψάκι.
Περιχύνουμε με την σάλτσα ντομάτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι η σάλτσα να πήξει, περίπου για 20 λεπτά.
Προσθέτουμε όποιο μυρωδικό μας αρέσει σε αυτή τη συνταγή πριν βάλουμε το ταψί στον φούρνο.
gourmed.gr