Συνταγές
Πολύ ωραία τα κριτσίνια, ιδανικά για όλες τις ώρες!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 κουτάκι μπυρα
1 μπέικιν
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι ημαλαιων
1 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι άσπρο
1 μιση φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι ολικής
1φλυτζανι τσαγιού αλεύρι καλαμποκιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρόσθετουμε μέσα και λίγο τριμμένο καρότο ίσα με μισό ποτήρι.
Η ζύμη να μη κολλάει στα χέρια θα το δείτε στο χέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστασεις στους 180 β για 30 με 35 λεπτά θα τα δείτε
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ελάτε μαζί μας να δοκιμάσετε άλλη μια καταπληκτική συνταγή για νοστιμότατα τραγανά κριτσίνια με καρότο και σπανάκι – η γεύση τους σούπερ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”
ΥΛΙΚΑ
300 γρ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
300 γρ ΗΛΙΕΛΑΙΟ
2 κουτ γλυκου ΑΛΑΤΙ
1 κουτ γλυκου ΖΑΧΑΡΗ
2 φακελακια ΜΠΕΙΚΙΝ
800 γρ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
2 μεγάλα καρότα τριμμένα στον χοντρό τριφτή στεγνό
300 γρ σπανάκι σωταρισμένο και κρύο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ , ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΩΣΕΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ .ΤΟ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΛΑΚΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ .
ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ . ΣΤΑ ΚΑΡΟΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΛΟΓΩ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ .ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΧΟΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΔΑΧΤΥΛΟΥ .ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 160 βαθμους ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΛΕΠΤΑ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”