Συνταγές
Πολύ αφράτη και λαχταριστή κερασόπιτα με ζουμερά κεράσια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Martha Martha– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε σε ταψί νούμερο 30 50γρ βούτυρο και το βάζουμε στο φούρνο να λιωση το βγάζουμε από το φούρνο και απλώνουμε τα κεράσια τα οποία τα έχουμε ξεκουκουτσιαση τα πασπαλίζουμε με μία κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ και τρεις κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη και το ξαναβάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά.
Χτυπάμε τέσσερα αυγά και μία κούπα ζάχαρη να αφρατέψουν πολύ καλά προσθέτουμε 200 γραμμάρια γιαούρτι 100 γραμμάρια σπορέλαιο μία βανίλια και τέλος 250 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί πάνω από τα κεράσια και ρίχνουμε και άλλα κεράσια τα οποία βυθίζονται στο μίγμα χρησιμοποίησουμε περίπου 600 gr κεράσια ψήνουμε στο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου μία ώρα θα το δοκιμάζουμε αν έχει ψηθεί καλά να είναι στεγνό.
Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε από το φούρνο το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το αναποδογυρίζω. Μια μπάλα παγωτό στο σερβίρισμα το απογειώνει.
Η Συνταγή είναι από κ. Martha Martha– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.