Συνταγές
Υπέροχα τα γεμισμένα με τυράκι μπιφτέκια, πόσο νόστιμα είναι, αφράτα και λαχταριστά
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά από ελιά
500 γραμμάρια χοιρινό κιμά
2 μέτρια κρεμμύδια
1σκελίδα σκόρδο
1 κύβο κνορ μοσχαρίσιο
1 αυγό
2 χοντρές φέτες ψωμί μουλιασμένο
Μαϊντανό
Πάπρικα γλυκιά σκόνη σκόρδου πιπέρι αλάτι αποξηραμένο ξύσμα πορτοκαλιού
Ελαιόλαδο
Χυμό από 2 λεμόνια
Για τη γέμιση μέσα ένα κομμάτι τυρί φέτα και δύο ντοματίνια..!! μπορείτε και με τσένταρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε τον κιμα σε λεκανίτσα.
Στο μπλέντερ μέσα βάζουμε τα 2 κρεμμύδια την μία σκελίδα σκόρδο τον μαϊντανό την σκόνη σκόρδου την κνορ και τα πολτοποιούμε.
Τα ρίχνουμε μέσα στον κιμά ρίχνουμε το αυγό το ψωμί Το ξύσμα πορτοκαλιού την πάπρικα αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο και πλάθουμε αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα για να βγουν τα αρώματα από τα μπαχαρικά .
Παίρνουμε μεγάλη ποσότητα στα χέρια μας από τον κιμά φτιάχνουμε ένα μπιφτέκι βάζουμε μέσα ένα κομμάτι τυρί φέτα μια φέτα ντομάτα και κλείνουμε με τα δάχτυλα μία μπαλα.
Ψήνουμε στη σχάρα από πέντε λεπτά την κάθε πλευρά.
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.