Συνταγές
Μούρλια τα μπιφτέκια με γέμιση τυριού και σαλάτα!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Despo Ermogenous – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Μπιφτέκια με γέμιση τυρί
-για 1 κιλό κιμά χοιρινό
-2 κρεμμύδια τριμμένα
-ντομάτα τριμμένη
-1 καρότο τριμμένο
-3 χοντρές φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο ή 3/4 ποτ. φρυγανιά
-2 κτσ. κόκκινο ξίδι
-2 κτσ. ελαιόλαδο
-1 κτσ. ρίγανη
-αλάτι, κανέλα
-μαϊντανό
-φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-φέτες τυρί (έβαλα CHEDDAR)
Για τις πατάτες φούρνου
-6-7 πατάτες μέτριες (όσες θέλετε)
-1 κτσ. μουστάρδα
-1 κτσ. ρίγανη
-2 λεμόνια (χυμός)
-½ φλ. ελαιόλαδο
-3/4 φλ. νερό, (αν είναι βοδινός ο κιμάς 1.1/2 φλ.νερό)
-αλάτι
-φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις πατάτες κάθετα σε τέσσερα κομμάτια. Τους βάζουμε την μουστάρδα και τα υπόλοιπα υλικά. Τις σκεπάζουμε και τις βάζουμε στον φούρνο για 45 λεπτά.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια, βάζουμε μια φέτα λεπτή στο μέσο του.
Βάζουμε τα μπιφτέκια πάνω από τις πατάτες. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 190-200 βαθμούς.
Σκεπάζουμε για 30- 40 λεπτά. Μετά ξεσκεπάζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα, τα γυρίζουμε μια φορά. Αν θέλουμε 15 λεπτά πριν ψηθούν βάζουμε μια φέτα ντομάτα σε κάθε μπιφτέκι.
Η συνταγή είναι από Despo Ermogenous – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Χωρίς όρια, πειραματίσου με διάφορα υλικά και κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς που σου αρέσουν!
Τώρα είναι η ευκαιρία! Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή ΕΔΩ!