Συνταγές
Ψωμί μπανάνας με καρυδόψιχα – πάει τέλεια με τον καφέ μας
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Συνταγή/Φώτο της κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Υλικά Συνταγής
200 γραμ. αλεύρι γοχ
120 γραμ. ζάχαρη καστανή η 60 γραμ. καστανή στέβια κρυσταλλική σε αναλογία με την ζάχαρη 1:2
2 κουτ. σ. γάλα πλήρες
2 μπανάνες ώριμες κομμένες σε μικρά κομμάτια
2 αυγά
90 γαμ . βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου + για την φόρμα
50 γραμ. καρυδόψιχα
11/2 κουτ. γλ. μπέκιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς κελσίου στις αντιστάσεις.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέκιν και το αλάτι.
Στον κάδο του μίξερ, χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το γάλα, χτυπώντας συνέχεια, και τα αυγά ένα – ένα τα.
Στο τέλος προσθέτουμε το μπολ με το αλεύρι, χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ, και προσθέτουμε τις μπανάνες, και την καρυδόψιχα.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία βουτυρωμένη φόρμα για κέικ, και ψήνουμε στην χαμηλή σχάρα του φούρνου, για 45 λεπτά.
Νόστιμη Συνταγή από κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!
Η μαγειρική δεν σταματά! Προτείνουμε να δοκιμάσετε τη συνταγή για Μπανανομάφινς – έτσι για αλλαγή
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ευαγγελια Μαυρου – ΣΥΝΤΑΓΕΣ”
Υλικά
1 αυγο.
3μπανανες λιωμενες
1/4 της κουπας ζαχαρη
1 1/2κουπα αλευρι
1κ.γ μπεικιν
1κ.γ σοδα
1/3 κουπας λιωμενη μαργαρινη
Λιγο αλατι
1κουπα τρουφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε το αλευρι την σοδα την σοδα και τοαλατι σε ενα μπολ και ανακατευουμε .
Σε ενα αλλο μπολ βαζουμε το λιωμενο βιταμ την ζαχαρη το αυγο της μπανανες και χτυπαμε βαζουμε τα στερεα στα υγρα και χτυπαμε μεχρι να ομογενοποιηθουν και την τρουφα.
Για 20λεπτα στον φουρνο στους 180βαθμούς.
*Αντι για τρουφα μπορουμε να βαλουμε σοκολάτα σταγονες
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ευαγγελια Μαυρου – ΣΥΝΤΑΓΕΣ”