Συνταγές
Φτιάξτε εύκολα το αγαπημένο σας κορμό σοκολάτας γνωστό και ως μωσαϊκό!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Χρυσές Συνταγές”.
ΥΛΙΚΆ
1 ΜΕΡΈΝΤΑ (400!)
300ML ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
600ΓΡ ΜΠΙΣΚΌΤΑ DIGESTIVE
4 ΚΣ ΚΟΝΙΆΚ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΑΣΠΡΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΣΑΝΤΙΓΥ ΟΧΙ ΠΟΛΎ ΣΦΙΚΤΉ..ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ ΠΛΆΘΟΥΜΕ ((ΣΑΛΑΜΑΚΙ))
ΤΥΛΊΓΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΔΌΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΜΒΡΆΝΗ!!ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΆΨΥΞΗ ΓΙΑ 30’ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΌ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΏ ΣΤΗΝ ΚΑΤΆΨΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΩ 15 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΊΡΩ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΉΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΌΠΟΙΟΝ ΤΟ ΦΤΙΆΞΕΙ!!
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Χρυσές Συνταγές”.
Ελάτε μαζί μας να δοκιμάσετε άλλη μια καταπληκτική συνταγή για θαυμάσιο κορμό με φίνα υλικά και τέλεια γεύση
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “ Μαρινα Μισαηλιδου- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Υλικα
400 γρ σοκολατα κουβερτουρα
450 γρ.ταχινι (εγω εβαλα ολικης)
200 γρ.μελι
100 γρ φυστικι αιγινης (την ψυχα)
50 γρ.κρανμπερις
400 γρ.χαλβα κομμενο σε κομματακια.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιωνουμε την σοκολατασε μπεν μαρι.Ριχνουμε νεσα το μελι και το ταχινι ανακατευουμε καλα να γινει ενα ωραιο μειγμα.Προσθετουμε τα φυστικια,τα κρανμπερις και τελευταιο τον χαλβα.
Ανακατευουμε καλα.να ενσωματοθουν με την σοκολατα.Στρωνουμε με μεβρανη μια μακροστενη φορμα του κεικ ριχνουμε το μειγμα με μια μαριζ το στρωνουμε σκεπαζουμε με μεβρανη και το βαζουμε στο ψυγειο για 3 με 4 ωρες.Βγαζουμε το ξεφορμαρουμε και κοβουμε σε μπαρες.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “ Μαρινα Μισαηλιδου- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”