Συνταγές
Λαχταριστός αφράτος και απολαυστικός κορμός με παντεσπάνι και μαρμελάδα βερίκοκο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
5 αυγά 1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 μιση φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι ανακατεμένο με ένα μπέικιν και μια βανίλια. 1 φλυτζάνι του ελληνικού νεράκι.
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν ρίχνουμε το αλεύρι με όλα μέσα και το νεράκι.
Στο μεγάλο ταψί του φούρνου βάζουμε λαδόκολλα ρίχνουμε το μίγμα και ψήνουμε για 20 λ στους 180β στις αντιστάσεις. Ανάλογα ο φούρνος
Βρεχουμε μια πετσέτα και μόλις το βγάλουμε από το φούρνο το ρολαρουμε προσεκτικά .Το αφήνουμε να κρυώσει και έπειτα βάζουμε μέσα ότι θέλουμε…
Έχω βάλει μαρμελαδα βερίκοκο….και τύλιξα…από πανω λίγο ακόμα μαρμελάδα και ινδοκαρυδο
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Ωραία ιδέα με φοβερή εμφάνιση – Κορμός Αλλιώς που θα τον λατρέψετε
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Katerina Mazonaki- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
Ενάμιση πακέτο μπισκότα ( πτι .Μπερ )
ένα ποτήρι γάλα φρέσκο
40 γρ βούτυρο λιωμένο
Μια κουβερτουρα λευκή
Μια κουβερτουρα κανονική τον 125 γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα με το χέρι.
Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο το γάλα τη σκούρα κουβερτουρα ..τα ανακατεύουμε με το χέρι μας
Τα αφήνουμε για μια ώρα στο ψυγείο.
Για να κάνουμε αυτό αυτό το σχήμα θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον στίφτη χειρός
Πριν βάλουμε το μίγμα να δούμε σχήμα τοποθετούμε μεμβράνη για να βγενει εύκολα
Στο ψυγείο για μισή ώρα
Λιώνουμε την λευκή κουβερτουρα σε Μπεν Μαρί και βουτάμε τα γλυκάκια ελαφρώς
Καλή σας απόλαυση! Ο πιο νόστιμος και αλλιώτικος Κορμός είναι ΕΔΩ !
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Katerina Mazonaki- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”