Συνταγές
Ινδοκάρυδα – τα τέλεια κεράσματα!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Φοβερά και όμορφα φτιαγμένα..
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά ανα 10 κομμάτια.
130 gr ινδοκάρυδο
100 gr ζάχαρη κρυσταλλική
1 αυγό
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα χτυπάτε το αβγό καλά με το σύρμα… ρίχνετε τη ζάχαρη μέσα και βάζετε την κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν καλά.. ρίχνετε σιγά σιγά το βούτυρο αν α κουταλιές και ανακατεύετε καλά αποσύρετε από τη φωτιά
τέλος το ινδοκάρυδο…
Παίρνετε στα χέρια σας σαν ένα μανταρίνι φτιάχνεται με τα χέρια σας με ένα κουτάλι γύρω-γύρω φτιάχνεται το σχήμα.. βάζετε κερασάκι στη μέση και το πιέζετε προς τα κάτω.
ψήνεται πάνω σε λαδόκολλα περίπου για 20 λεπτά σε αντιστάσεις στους 180 βαθμούς. Όταν τοποθετήσετε το κερασάκι πάρτε δύο μικρά κουταλάκια και με τις άκρες τους πιέστε γύρω-γύρω στο κερασάκι να κάνετε γραμμούλες για να γίνει σχέδιο σαν του εμπορίου…
Μπορείτε να δοκιμάσετε να το κάνετε με κορνέ.
Τώρα μπορείς και εσύ! Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Γιατί απλά στο σπίτι μπορείς να μαγειρέψεις τα πάντα!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.