Συνταγές
Αυτά είναι τα πιο υπέροχα ινδοκάρυδα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Δέσποινα Αθηνέου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για 2 ταψία θα χρειαστούμε
6 φλιτζάνια καρυδα 6 αυγά 4 κουταλιες βιταμ 2 φλιτζάνια ζάχαρη 2 βανιλιες 4 κουταλιές αλεύρι και κερασάκι για το στολησμα .Σε μια κατσαρόλα Ρίχνουμε τα αυγά με το συρμα ανακατεύουμε ριχνουμε και την ζάχαρη και αναβουμε το ματι
ανακατεύουμε να λιωσει η ζαχαρη ριχνουμε το βούτυρο της βανιλιες ανακατεύουμε χαμηλώνουμε την φωτιά και Ρίχνουμε την καρύδα και το αλεύρι για λιγο να πήξει
το κατεβάζω το αφήνουμε να κρυώσει και βαζουμε λαδοκολα στο ταψί κάνουμε μπαλάκια και με ενα πιρούνι τα παταμε να κάνουν γραμμές βαζουμε το κερασακι και ψηνω περίπου ενα τέταρτο στους 180 στον αέρα να τα προσέχετε γιατί μπορεί να αρπαξει..
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από ” Δέσποινα Αθηνέου- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε άλλη μία εξαιρετική συνταγή που θα ετοιμάσεις στο σπίτι σου και θα γλείφεις τα δάκτυλά σου.
Πάστες με ινδοκάρυδο και σαβαγιάρ !!!Σκέτος αφρός!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ
Σαβαγιάρ
λικέρ καρύδας
ινδοκάρυδο
φυτική σαντιγί
Αχνη ζάχαρη
υλικά για διακόσμηση
38 σαβαγιάρ
1 φυτική σαντιγί
μισό φλιτζάνι τσαγιού άχνη ζάχαρη
λικέρ καρύδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την σαντιγί με.την άχνη ζάχαρη,παίρνουμε.σαβαγιάρ βουτάμε στο λικέρ και τοποθετούμε στην κατάλληλη πιατέλα,βάζουμε.στρώση σαντιγί ξανά σαβαγιάρ και τέλος.μπόλικη γύρω γύρω σαντιγί!
Ρίχνουμε μπόλικο ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ και διακοσμούμε με οτι θέλουμε!!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.