Συνταγές
Η ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ; ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
5 αυγα,100 γρ ζαζαρη,155 γρ αλευρι φαριναπ κοσκινισμενο,1 βανιλια,20 γρ κακαο
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη
Σταματαμε το μιξερ και προσθετουμε σλευρι-βανιλια και ανακατευουμε απαλα με μαριζ
Βγαζουμε το μισο μιγμα σε ενα μπολ και ριχνουμε κοσκινισμενο το κακαο
Βουτυρωνουμε το σκευος μας 26χ28 και βαζουμε το ασπρο μιγμα και το ισιωνουμε απαλα
Πανω του βαζουμε το σκουρο μιγμα και το ισιωνουμε
Το ψηνουμε στους 180 β προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 30 λεπτα αναλογα τον φουρνο
ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 1 ποτηρι νερου με 1 ποτηρι νερου νερο για 4 λεπτα
Σιροπιαζουμε με κουταλι κρυο γλυκο κρυο σιροπι
ΚΡΕΜΑ:
Βαζουμε 1 λιτρο γαλα με 6 κουταλιες της σουπας ζαχαρη να ζεσταθει
Ριχνουμε 4 κουταλιες της σουπας γεματες κορν φλαουρ με 2 κουταλιες της σουπας γεματες αλευρι
Ανακατευουμε και οταν πηξει την κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 1 βανιλια,50 γρ βουτυρο και 250 γρ κουβερτουρα
Ανακατευουμε να γινει λεια και την ριχνουμε πανω στο γλυκο
Τελος ψιλοκομμενο καρυδι η τριμμενη σοκολατα!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.