Συνταγές
Κλασσικό δίχρωμο κέικ με γεύση πορτοκάλι για όλες τις ώρες
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εβαλα σε δυνατή ταχύτητα του μίξερ 3 αυγά με 3/4 κούπα του νεστκαφε με ζάχαρη μέχρι που έγινε σαν ελαφριά μαρέγκα
μετά στη συνέχεια έβαλα 3/4 το ίδιο κούπα για όλα τα υλικά λάδι μέσα είχα βάλει 1κουταλι βουτερο λιωμένο, 2 ξύσμα πορτοκαλί και το χυμό του, 1 & 3/4 κούπα αλεύρι γοχ, 2 κγ μπέικιν, 1/2 κγ σόδα, 1 βανιλια
το ανακατεύουμε καλά με την σπάτουλα και για το σχέδιο σε ένα μπολ έβαλα 2 κσ κακάο τα έλιωσα με 1 φίλτζ. γάλα από το μίγμα του κέικ
παίρνουμε 4 κσ το ανακατεύουμε καλά με το κακάο και στο λαδομένο φόρμα βάζω λίγο άσπρο ζύμη, μετά λίγο καφέ χρώμα, ξανά άσπρο και το καφε
στο τέλος με την βοήθεια του ξύλο του σουβλάκι φτιάχνω το σχέδιο το ψήνουμε στους 180 *για περίπου 50-55″..
Στο τέλος πασπαλίζουμε με λίγο ζάχαρη άχνη
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Αυτή η συνταγή ίσως σας αλλάξει γνώμη και σας ανοίξει την όρεξη.
Διάβασε παρακάτω για αφράτο τούμπανο και πολύ νόστιμο κέικ με φράουλες
Η Συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
4 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη μισή καστανή και μισή άσπρη
1 ποτήρι καλαμποκελαιο
1 ποτήρι γάλα
2 ποτήρια αλεύρι
Μισό ποτήρι αλεσμένο αμύγδαλο
1 μπέικιν
1 βανίλια
1 ποτήρι κομμένες φράουλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν για 7 λεπτά ρίχνουμε το λάδι και μετά όλα τα υπόλοιπα αφού έχουμε ανακατέψει το αλεύρι με το μπέικιν τη βανίλια την ψίχα αμύγδαλο.Στο τέλος ρίχνουμε και τίς φράουλες
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστάσεις στους 175 βαθμούς για 50 λεπτά.
Η Συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.