Συνταγές
Γιουβαρλάκια σε κόκκινη σάλτσα! (Φανταστικά)
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Σίγουρα έχεις δοκιμάσει την κλασική συνταγή για γιουβαρλάκια με αυγολέμονο. Δες όμως και μία εξαιρετική συνταγή για γιουβαρλάκια σε κόκκινη σάλτσα και θα γίνει από τις αγαπημένες σου συνταγές!
Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι
1/4 ματσάκι μαϊντανός
1 καρότο
500 γρ μοσχαρίσιος κιμάς
50 ml ελαιόλαδο
Πιπέρι-Αλάτι
1 αυγό
Ρίγανη
Ένα φλιτζάνι του καφέ ρύζι καρολίνα
300 ml σάλτσα ντομάτας
50 ml ελαιόλαδο
500 ml νερό
Αλάτι
Εκτέλεση
Αρχικά, πολτοποιούμε στο μούλτι το κρεμμύδι και το μαϊντανό.
Κατόπιν, περνάμε από τον ψιλό τρίφτη το καρότο και στη συνέχεια το αναμειγνύουμε με τον κιμά, το ελαιόλαδο, πιπέρι, αλάτι, το αυγό, την ρίγανη, το κρεμμύδι και το ρύζι.
Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια, δίνοντας σχήμα και μέγεθος από γιουβαρλάκια.
Κατόπιν τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι στο μάτι και βάζουμε να βράσουν την σάλτσα ντομάτας, μαζί με το λάδι, το αλάτι και το νερό.
Στην συνέχεια προσθέτουμε και τα γιουβαρλάκια μας και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.
Τα γιουβαρλάκια μας είναι έτοιμα! Θα τα ευχαριστηθείτε! Ότι πρέπει για κυρίως πιάτο!
Δες την συνταγή αναλυτικά, παρακολουθώντας το βίντεο:
Αν σου αρέσει η συνταγή, κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι!