Συνταγές
Αφράτα και μυρωδάτα μουστοκούλουρα – πιο φθινοπωρινά δεν γίνονται!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Martha Martha – “Χρυσές Συνταγές”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μία κούπα πετιμέζι μισή κούπα ζάχαρη μία κούπα σπορέλαιο μία κούπα χυμό πορτοκάλι που μέσα θα διαλύσουμε ενάμιση κουταλάκι σόδα ξύσμα πορτοκάλι τρεις κουταλιές κακάο 2 κουταλάκια κανέλα στη μύτη του κουταλιού γαρύφαλλο μισό ποτηράκι κονιάκ 1 κιλό αλεύρι περίπου και ένα φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Στο αλεύρι κοσκινίζουμε το κακάο και το μπέικιν χτυπάμε τα υγρά πρώτα προσθέτουμε το χυμό με τη σόδα και κατόπιν τα υπόλοιπα
η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια πλάθουμε κουλουράκια και ψήνουμε 180 βαθμούς για 20 λεπτά αν τα θέλουμε μαλακά αν τα θέλετε πιο σκληρά τα ψήνετε λιγάκι παραπάνω.
Η Συνταγή είναι από Martha Martha – “Χρυσές Συνταγές”.