Συνταγές
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΓΕΥΣΗ ΦΟΒΕΡΗ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Reggina Filippou – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.
ΥΛΙΚΑ
Για την κρέμα :
2 αυγά,
2 φλιτζάνια γάλα φρέσκο,
4 κουταλιές βούτυρο,
9 κουταλιές σιμιγδάλι ψιλό,
μοσχοκάρυδο,
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δέσει η κρέμα. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε 250 γρ ανθότυρο, 300-500 γρ φέτα
Απλώνουμε ένα φύλλο κρούστας και το λαδώνουμε. Κόβουμε πέντε λωρίδες από κάθε φύλλο κατά πλάτος.
Βάζουμε μια κουταλιά γέμιση σε κάθε λωρίδα και τυλίγουμε τρίγωνο.
Λαδώνουμε τα τρίγωνα, τα ραντίζουμε με νερό και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 μέχρι να ροδίσουν
Η Συνταγή είναι από κ. Reggina Filippou – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.