Συνταγές
Τέλειο αγαπημένο γλυκό.. ατομικά τσιζκέικ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ μπισκότα Digestive,125 γρ βούτυρο λιωμένο
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα τα βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε το βούτυρο
Τα ανακατεύουμε να μουσκεψουν καλά
Στην συνέχεια βάζουμε μίγμα στο καθένα μπολακι και πατάμε το μίγμα καλά με ένα κουτάλι η πηρούνι
Τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν
ΚΡΕΜΑ Υλικά:
250 γρ τυρί κρέμα,2 φακελακια ζελέ μπανάνα,500 γρ φυτική κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Φτιάχνουμε το ζελέ όπως αναγράφει η συσκευασία και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει σαν κρέμα
Χτυπάμε την φυτική ελαφρώς ρίχνουμε το τυρί χτυπάμε ελαφρώς τέλος ρίχνουμε το ζελέ χτυπάμε να ενωθούν
Βγάζουμε από το ψυγείο τα μπολακια και βάζουμε στο καθένα κρέμα !Και τα βάζουμε ξανά ψυγείο μέχρι να πήξει η κρέμα
Σερβίρουμε με σάλτσα κεράσι η βύσσινο και απάνω βύσσινο γλυκό η κεράσι!!Εδώ εγώ έβαλα σάλτσα κεράσι που την έφτιαξα εγώ και βύσσινο
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Πολύ ωραίο τσιζκέικ φούρνου, λαχταριστό και αγαπημένο….
Νόστιμη συνταγή από “Litsa Kokkoni- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
200 γρ μπισκότα digestive
100 γρ βούτυρο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
600 γρ τυρί Φιλαδέλφεια
150 γρ γιαούρτι στραγγιστό
120 γρ ζάχαρη
3 αυγά
Ξύσμα ενός λεμονιού
Χυμό μισού λεμονιού
2 βανίλιες ή ένα κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας.
Εκτέλεση:
Τρίβουμε τα μπισκότα, λιώνουμε το βούτυρο τα αναμιγνύουμε και τα στρώνουμε στον πάτο μιας αποσπώμενης φόρμας που έχουμε βάλει χαρτί ψησίματος, με διάμετρο 24 εκατοστά.
Χτυπάμε όλα τα υλικά για την κρέμα και τα ρίχνουμε πάνω στο μπισκότο, ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου για 50 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά το βάζουμε σε μια πιατέλα και γαρνίρουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας, εγώ έβαλα φράουλα που είχα φτιάξει.
Νόστιμη συνταγή από “Litsa Kokkoni- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”