Συνταγές
Αλμυρή Τούρτα με πολλά χρώματα!
ΥΛΙΚΑ:
4 ΠΑΤΑΤΕΣ
4 ΚΑΡΟΤΑ
4 ΠΑΤΖΑΡΙΑ
4 ΑΥΓΑ
5 ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ ΧΛΩΡΑ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΙΘΟ
ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – ΣΚΟΡΔΟ
ΛΕΜΟΝΙ- ΞΥΔΙ
500 ΓΡΜ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΟΛΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΠΗ ΤΟΥ ΤΡΙΦΤΗ
ΤΑ ΑΥΓΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΚΡΟΚΟΥΣ
ΤΡΙΜΜΕΝΑ
ΑΦΟΥ ΤΡΙΨΟΥΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΛΕΜΟΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΤΟ ΙΔΙΟ & ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΖΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΞΥΔΙ ΣΚΟΡΔΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΣΤΗ ΣΚΟΡΔΟΥ
Σε μια φόρμα που βάζουμε τον χαλβά…τοποθετούμε στρώσεις …σε κάθε στρώση την καλύπτουμε με μαγιονέζα…τις στρωσεις με την σειρα την επιλέγουμε όπως θέλουμε εγω ξεκίνησα με:
ΑΣΠΡΑΔΙΑ-ΚΡΟΚΟ ΑΝΙΘΟ
ΠΑΤΑΤΑ-ΚΡΕΜΥΔΑΚΙ
ΚΑΡΟΤΟ
ΠΑΛΙ… ΠΑΤΑΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙ
ΠΑΤΖΑΡΙΑ
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2-3 ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΣΩΜΑΤΟΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΣΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Ευχαριστούμε την κ. Πόγκα Γαρυφαλλιά για την παραχώρηση αυτής της Συνταγής στην Ομάδα “Χρυσές Συνταγές”.