Συνταγές
Φαντστική πολύ νόστιμη σούπα για σήμερα με λαχανικά και φρέσκα ψάρια
Η Συνταγή είναι από Anna Kassandra – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε νερό σε μία κατσαρόλα και πρόσθεσουμε πατάτες καρότα κρεμμύδι σέλινο αλάτι μαύρο πιπέρι και μόλις πήρε βράσει μετά από 5 λεπτά έβαλα και ρύζι.
Στη συνέχεια μετά από λίγο βάζουμε τη τσαντίλα ( πανί που στραγγίζουμε το τυρί) μέσα στην κατσαρόλα και από πάνω τα ψάρια( για να μην πέφτουν κόκκαλα)
τα αφήνουμε για 10 λεπτά να βράσουν μέσα στη σούπα μετά τα βγάζω τα καθαρίζουμε τα κάνουμε κομμάτια και τα γυρνάμε μέσα στη σούπα προσθέτοντας και ελαιόλαδο
βράζουμε ώσπου να μαγειρευτεί.
Η Συνταγή είναι από Anna Kassandra – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς.. γιατί η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια πεντανόστιμη συνταγή για ψητές πικάντικες πατάτες
Υλικά
5 πατάτες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκικο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
κλαδάκια δεντρολίβανου
2 σκελίδες τριμμένο σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Εάν οι πατάτες σας είναι φρέσκες, σας συμβουλεύουμε να τις χρησιμοποιήσετε χωρίς να ξεφλουδίσετε. Κόβετε τις πατάτες σε λεπτές κυδωνάτες φέτες και τις βάζετε σε ένα μεγάλο δοχείο. Στη συνέχεια προσθέστε ελαιόλαδο, κόκκινο πιπέρι, θυμάρι, δεντρολίβανο, τριμμένο σκόρδο και αλάτι.
Ρίξτε τις ψητές πατάτες σε ταψάκι με λαδόχαρτο και μαγειρέψτε σε ένα προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμών για μισή ώρα.