Google Translate EnglishGermanGreek

Υλικά:
2 φύλλα σφολιάτας
1 ασπράδι αυγού + 1 κρόκο με 2 κουταλιές νερό για επάλυψη
1 φλιτζάνι κασέρι τριμμένο

Εκτέλεση:
Απλώνουμε το 1 φύλλο σφολιάτας στον πάγκο της κουζίνας.
Χτυπάμε το ασπράδι λίγο με ένα πιρούνι.
Το απλώνουμε επάνω στο φύλλο σφολιάτας.

Πασπαλίζουμε το κασέρι.
Βάζουμε και το άλλο κομμάτι της  σφολιάτας επάνω, πατάμε με τα χέρια μας και κόβουμε λωρίδες.

Τις αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα αφού τις στρίψουμε 2-3 φορές.

Περνάμε με τον κρόκο αυγού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ροδίσουν.

Διαφήμιση

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : zzcook